سندويشات فراخ فيلية مقرمشة!

المشرف: سعاد نيسان

أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
إسحق القس افرام
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 48843
اشترك في: السبت إبريل 17, 2010 8:46 am
مكان: السويد

سندويشات فراخ فيلية مقرمشة!

مشاركة بواسطة إسحق القس افرام »

شو نحتاج
نصف كيلو فراخ فيلية
صورة
ربع كوب ماء بصل (50 جرام)
معلقة مسطرده (25 جرام)
ملح وفلفل وزعتروبهارات فراخ
الدقيق:
كوب دقيق
بقسماط مطحون
2 بيضة مخفوقة
ربع كوب حليب
معلقة ثوم وبصل بودر (25 جرام)
نصف معلقة بابريكا (10 جرام)
نصف معلقة ورق لورا بودر (10 جرام)
نصف معلقة كارى (10 جم)
ربع معلقة زعتر (5 جم)
ربع معلقة شطه (5 جم)
زيت للقلى
خبز كيزر
مايونيز وكاتشب وخس
طريقة تحضير سندويشات فراخ فيلية مقرمشة
نخلط في طبق ماء بصل ومسطرده وملح وفلفل وزعتر وبهارات فراخ
ثم نقلبهم مع بعض ونتبل بيهم شرائح الفراخ ونتركهم في الثلاجه لمدة ساعة
ثم نخلط في بوله دقيق وبصل وثوم بودروبابريكا وورق لورا وكارى وزعتر وشطة.
ثم نقلبهم مع بعضهم البعض ونعفر فيها الفراخ ثم خليط البيض ثم البقسماط
نضع طنجرة على النار فيها زيت سخن عميق ونقلي الفراخ.
ثم نحضر كيزر ونفتحه ساندويش ونضع فيها خس وقطع الفراخ
ثم نضيف مايونيز وكاتشب ونقدمه البطاطس المقلية والخيار المخلل وصحتين وعافية.
:croes1: فَحَاشَا لِي أَنْ أَفْتَخِرَ إِلاَّ بِصَلِيبِ رَبِّنَا يَسُوعَ الْمَسِيحِ :croes1:
صورة
صورة
أضف رد جديد

العودة إلى ”܀ مطبخ ديريك ديلان العالمي“