بسبوسة صيامى!

المشرف: سعاد نيسان

أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
إسحق القس افرام
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 49225
اشترك في: السبت إبريل 17, 2010 8:46 am
مكان: السويد

بسبوسة صيامى!

مشاركة بواسطة إسحق القس افرام »

شو نحتاج
صورة
٢ كوب دقيق سميد
نص كوباية سكر
نص كوباية سمنة نباتى او زيت
٢ ملعقة كبيرة جوز الهند اختيارى
نص كوباية لبن جوز الهندصيامى او سفن او ميرندا
فانيليا للبسبوسة والسيرب
معلقة صغيرة بيكينج بودر
معلقة كبيرة مليانة من عسل النحل او عسل الجلكوز
الطريقة هتحطى كللل المكونات الجافة مع بعض وتقلبيهم وبعد كده السمنة وتخلطى السمنة مع دقيق السميد كويس قوى
واخر حاجة نص كوباية اللبن وتقلبى بسبط يا دوب تختلط المكونات كلها وتكونى داهنة صينية تحطى فيها البسبوسة وتدخليها الفرن على حرارة ١٨٠ فى الرف الوسطانى وتكونى مسخناة من قبل ما تحطيها
اما الشربات
كوباية ونص سكر وكوبايتين ميه وعصير نص ليمونة
ومعلقة سمنة على السيرب علشان تدى البسبوسة لمعة
كله يتقلب مع بعض ويتحط على النار يغلو ٥ دقايق تحطى كيس فانيليا على الشربات وكده يبقا جهز
تخرجى البسبوسة من الفرن تحطى عليها الشربات سخن
بس ما تحطيش كمية الشربات كلها
حطى كوبايةونص وشوفى هتحتاج النص الباقى و لا
وتسبيها تبرد خالص علشان تتماسك وتبقا قطع
:croes1: فَحَاشَا لِي أَنْ أَفْتَخِرَ إِلاَّ بِصَلِيبِ رَبِّنَا يَسُوعَ الْمَسِيحِ :croes1:
صورة
صورة
بنت السريان
أديبة وشاعرة
أديبة وشاعرة
مشاركات: 16409
اشترك في: السبت يونيو 05, 2010 11:51 am

Re: بسبوسة صيامى!

مشاركة بواسطة بنت السريان »

اكلة لذيذة وبالوقت المناسب يعطيك العافية ملفونو اسحق المبارك
الله محبة صورة
بنت السريان
سعاد اسطيفان
أضف رد جديد

العودة إلى ”܀ مطبخ ديريك ديلان العالمي“