نقدم لكم اليوم فراخ مشوية بالزبادي

المقادير
فرخة مقطعة
3 حبات بطاطس مقطعين مكعبات
كوبين زبادي
ملعقة مستردة
ملح و فلفل
ملعقة خل
فصين ثوم
بهارات و كركم حسب الرغبة
ليمونتين معصورين
الطريقة
تسلق البطاطس نصف سلقة و ترص في الصينية
تفرك الفراخ بالملح الخشن و الخل و تترك نصف ساعة
في خلال النصف ساعة نضنع مزيج الصوص
في خلاط يخلط الزبادي و الثوم مع الخل و الليمون و البهارات و الملح و الفلفل و المسترد
يشطف الدجاج من الملح و يوضع على البطاطس
تسكب فوقه الخلطة و يقلب كل ما في الصينية مع بعضه
يغطي بالفويل و يترك في الثلاجة 5 ساعات حتى تتشرب النكهات كلها
يسخن الفرن و نضع الصينية حوالي 45 دقيقة حتي تنضج المكونات
نفتح الشواية حتي تمام الاحمرار
تقدم ساخة مع سلطة زبادي
بالهناء والشفاء
[/font][/color]
المقادير
فرخة مقطعة
3 حبات بطاطس مقطعين مكعبات
كوبين زبادي
ملعقة مستردة
ملح و فلفل
ملعقة خل
فصين ثوم
بهارات و كركم حسب الرغبة
ليمونتين معصورين
الطريقة
تسلق البطاطس نصف سلقة و ترص في الصينية
تفرك الفراخ بالملح الخشن و الخل و تترك نصف ساعة
في خلال النصف ساعة نضنع مزيج الصوص
في خلاط يخلط الزبادي و الثوم مع الخل و الليمون و البهارات و الملح و الفلفل و المسترد
يشطف الدجاج من الملح و يوضع على البطاطس
تسكب فوقه الخلطة و يقلب كل ما في الصينية مع بعضه
يغطي بالفويل و يترك في الثلاجة 5 ساعات حتى تتشرب النكهات كلها
يسخن الفرن و نضع الصينية حوالي 45 دقيقة حتي تنضج المكونات
نفتح الشواية حتي تمام الاحمرار
تقدم ساخة مع سلطة زبادي
بالهناء والشفاء