البسبوسه بمقادير مظبوطه!

المشرف: سعاد نيسان

أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
إسحق القس افرام
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 54998
اشترك في: السبت إبريل 17, 2010 8:46 am
مكان: السويد

البسبوسه بمقادير مظبوطه!

مشاركة بواسطة إسحق القس افرام »

شو نحتاج
صورة
٢كوب دقيق سميد
معلقتين جوز هند
نصف كوب سمنه
نصف كوب سكر
معلقتين عسل النحل او عسل كلكوز
ربع كوب لبن او كوب زبادي
معلقه صغيره بيكنج باودر
طريقه الشربات
كوب ونصف سكر على كوب ونصف ميه ولمونه ولو في معلقه ميه ورد ماشي ما فيش خلاص ويغلو عشر دقائق أو ربع ساعة وقبل ما تقفلي النار نحط معلقه فانيليا
الطريقة
حله على النار نحط اللبن والسكر ومعلقتين العسل واول ما السكر يدوب اطفى النار
و نحطهم فى طبق
وننزل عليهم بالسميد وجوز الهند والسمنه
ونقلب
إدهني صنيه بالطحينه اوالسمنه مقاس 30 وحطي فيها البسبوسه واول ما تحمر من الجناب افتحي الشوايه
وبعد ما تحمر بسيط
انزلى عليها بشربات السخن
البسبوسه تكون سخنه والشربات سخن وخفيف
:croes1: فَحَاشَا لِي أَنْ أَفْتَخِرَ إِلاَّ بِصَلِيبِ رَبِّنَا يَسُوعَ الْمَسِيحِ :croes1:
صورة
صورة
أضف رد جديد

العودة إلى ”܀ مطبخ ديريك ديلان العالمي“