طريقة عمل كبدة الفراخ المحمرة بدون زفارة!

المشرف: سعاد نيسان

أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
إسحق القس افرام
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 54197
اشترك في: السبت إبريل 17, 2010 8:46 am
مكان: السويد

طريقة عمل كبدة الفراخ المحمرة بدون زفارة!

مشاركة بواسطة إسحق القس افرام »


صورة
كيلو كبدة فراخ متنضفة ومغسولة كويس ومنقوعة في مية ودقيق وعصرة ليمونه لمدة نص ساعة بعد كدا اغسليها تحت المية كويس وحطيها في مصفاه تنزل اي ميه فيها
حلة عالنااااار فيها مية مغليه حطي فيها بصلة ورق لورا حبهان رشة بسيطة من الفلفل الاسود وحطي الكبدة تتسلق وتستوي في المية لمدة خمس دقائق علي نااااا ر متوسطة
شيلي الكبدة من المية حطي في صنية تلات معلاق زيت ومعلقة كبيرة سمنة بلدي وحمري الكبدة فيها ورشي عليها
رشة من الملح والفلفل الأسود وقلبي الكبدة براحة عشان متتهريش منك حطيها في طبق وكليها بالعيش ومخلل وسلطة وطحينة أو اعملي جمبها مكرونه الف عافيه
:croes1: فَحَاشَا لِي أَنْ أَفْتَخِرَ إِلاَّ بِصَلِيبِ رَبِّنَا يَسُوعَ الْمَسِيحِ :croes1:
صورة
صورة
أضف رد جديد

العودة إلى ”܀ مطبخ ديريك ديلان العالمي“