لما تحبي تشوى فراخ زي بتاعت المحلات يبقي لازم تعملي التتبيلة!

المشرف: سعاد نيسان

أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
إسحق القس افرام
مدير الموقع
مدير الموقع
مشاركات: 54882
اشترك في: السبت إبريل 17, 2010 8:46 am
مكان: السويد

لما تحبي تشوى فراخ زي بتاعت المحلات يبقي لازم تعملي التتبيلة!

مشاركة بواسطة إسحق القس افرام »

شو نحتاج
صورة
عصير ًبصل كبيرة ناخد الميه بس
ملعقة كبيرة ثوم مهروس
معلقة كبيرةكاتشب
معلقة كبيرة باربكيو
ملعقة كبيرة صلصة طماطم جاهزة
ملعقة كبيرة توابل مشاوي من العطار
ملح 🧂وفلفل اسود واتنين ملعقه زيت ومعلقتين خل
ملعقة سكر
الطريقة
قلبي كل المقادير مع بعض كويس قوي
وانزلي بالفراخ مقطعة حسب الرغبة سبيها في التلاجة اربع ساعات ويفضل تبات ليله كامله
حضري صنيه وحطي فيها كوبين ميه وحطي عليها شبكه ورصي الفراخ علي الشبكه
ووندخلها الفرن علي الرف الاوسط
ساعة زمن وخدي احلي فراخ مشويه
:croes1: فَحَاشَا لِي أَنْ أَفْتَخِرَ إِلاَّ بِصَلِيبِ رَبِّنَا يَسُوعَ الْمَسِيحِ :croes1:
صورة
صورة
صورة العضو الرمزية
سعاد نيسان
مشرف
مشرف
مشاركات: 17070
اشترك في: الأربعاء أكتوبر 27, 2010 5:08 pm

Re: لما تحبي تشوى فراخ زي بتاعت المحلات يبقي لازم تعملي التتبيلة!

مشاركة بواسطة سعاد نيسان »

يسلموا على الطريقة
شي بيشهي
أقتن الذهب بمقدار أما العلم فاكتسبه بلا حد لأن الذهب يكثر الآفات أما العلم فيورث الراحة و النعيم .
أضف رد جديد

العودة إلى ”܀ مطبخ ديريك ديلان العالمي“